Deelnemen.BE Deelnemen.BE Homepage Wie zijn wij? Diensten Informatie Contacteer ons Deelnemen.BE
Gebruiker
Paswoord
 
Deelnemen.BE Deelnemen is (veelal) belangrijker dan winnen Inschrijven
Lacoste Shoes Saletory burch flatsNike Dunk Highchristian louboutin pumpstory burch bagsCheap Air max shoesnike air max 2010air force 1christian louboutin uktory burch shoeslebron shoesLacoste Shoes 2010
Deelnemen.BE

Evenementen voor Private Fitness Amigos

Private Fitness Amigos
Team 'Gryp die dag!', actieve leden van Private Fitness Amigos lopen de 100 km voor Kom op tegen Kanker. Met vier lopers lopen we samen 100 km ten voordele van de strijd tegen kanker.
 
Om geld in te zamelen organiseren wij verschillende activiteiten ten voordele van Kom op tegen Kanker. Uw steunbijdrage zal gebruikt worden voor biomedisch kankeronderzoek met als doel de behandeling en de levenskwaliteit van kankerpatiŽnten te verbeteren en hun overlevingskansen te vergroten.
 
Kom op tegen Kanker steunt onderzoeksprojecten die een directe meerwaarde bieden voor de behandeling van kankerpatiŽnten, maar die onvoldoende financiering krijgen van overheid en/of de farmaceutische industrie.
 
Tijdens deze actie 'SportMed TestMarathon ten voordele van Kom op tegen Kanker' hebben we als doel om zoveel mogelijk SportMed Testings & Coachings te doen ten voordele van Kom op tegen Kanker. Ons enthousiast team van Private Fitness Amigos en de SportMed Coaches gaan elke dag voor kwalitatieve coaching. 
U kan tijdens de 'SportMed TestMarathon' deze SportMed Testing & Coaching ervaren aan een democratische prijs. De deelnameprijs (€27) gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.
Via deze link kan u inschrijven voor het SportMed Test- en Coachmoment.
 
Hopelijk kunnen we met ons enthousiast team en uw steun van 2019 een gezond en actief jaar maken! Door uw steun geeft u aandacht aan uw eigen lichaam en levenskwaliteit en helpt u bij tot een verbeterde levenskwaliteit en grotere overlevingskansen van kankerpatiŽnten.
 
Team 'Gryp die dag!', Private Fitness Amigos en SportMed danken u alvast bij voorbaat voor uw steun.
Datum Organisator
11-1-2019Testmarathon vr 11/01 - FietsproefPrivate Fitness Amigos i.s.m. Private Fitness Amigos
11-1-2019Testmarathon vr 11/01 - LoopproefPrivate Fitness Amigos i.s.m. Private Fitness Amigos
12-1-2019Testmarathon za 12/01 - LoopproefPrivate Fitness Amigos i.s.m. Private Fitness Amigos
12-1-2019Testmarathon za 12/01 - FietsproefPrivate Fitness Amigos i.s.m. Private Fitness Amigos