Deelnemen.BE Deelnemen.BE Homepage Wie zijn wij? Diensten Informatie Contacteer ons Deelnemen.BE
Gebruiker
Paswoord
 
Deelnemen.BE Deelnemen is (veelal) belangrijker dan winnen Inschrijven
Lacoste Shoes Saletory burch flatsNike Dunk Highchristian louboutin pumpstory burch bagsCheap Air max shoesnike air max 2010air force 1christian louboutin uktory burch shoeslebron shoesLacoste Shoes 2010
Deelnemen.BE

Hoe inschrijven?

Inschrijven voor een gezondheidstest, fitheidstest, conditietest is zeer eenvoudig.

 1. Kies de organisatie uit die u heeft doorverwezen naar deze website (deelnemen.be)
 2. Klik op de button “inschrijven”
 3. Kes daarna een testdag / locatie
 4. Volg verder de eenvoudige inschrijfmodule.

U ontvangt van Deelnemen.be een e-mail ter bevestiging indien u correct bent ingeschreven.

SportMed Benelux bvba SportMed Benelux bvba
SportMed Benelux biedt uitzonderlijk en voor een beperkte groep een voordelig en voor iedereen toegankelijk concept aan.
Wenst u de volgende 365 dagen professioneel begeleid te worden naar uw persoonlijk doel (uithoudingsvermogen verbeteren, fitter en energieker voelen, gewichtsverlies, naar een sportieve uitdaging toe werken,...) dan kan u best nu hier inschrijven voor uw eerste contact met uw SportMed Coach.
 
Overzicht van het jaarprogramma:
 • 1ste SportMed Approved Coaching (MEI/JUN) - 2,5 uur coaching
  • Intakegesprek + Metingen (Lichaamssamenstellingsmeting + Inspanningstest)
  • Bespreking van uw resultaten en uw persoonlijk trainingsprogramma
 • 2de SportMed Approved Coaching (SEP/OKT) - 3 uur coaching
  • Intakegesprek + Metingen (Lichaamssamenstellingsmeting + Inspanningstest)
  • Evaluatie van uw resultaten en bespreking van uw nieuw persoonlijk trainingsprogramma
  • VOEDINGSADVIES: Hoe ga ik naar een optimale lichaamssamenstelling? Lichaamssamenstelling is voor 80% bepaald door de voeding!
 • 3de SportMed Approved Coaching (JAN/FEB) - 3 uur coaching
  • Intakegesprek + Metingen (Lichaamssamenstellingsmeting + Inspanningstest)
  • BODY POSTURE SCAN (Houdingsanalyse): Welke spieren in mijn lichaam hebben nood aan flexibiliteit en mobiliteit? Welke spieren in mijn lichaam hebben meer nood aan bijkomstige krachttraining?
  • Bespreking van uw resultaten en uw nieuw persoonlijk trainingsprogramma
  • WORKSHOP MOBILITEIT EN KRACHT: Extra toelichting over blessurepreventieve oefeningen en correctieve oefeningen ter verbetering van de houding. Inoefenen van uw persoonlijke mobilisatie- en stabilisatieoefeningen.
 • 4de SportMed Approved Coaching (MEI/JUN) - 2,5 uur coaching
  • Intakegesprek + EINDEVALUATIEMETINGEN
  • Bespreking van uw resultaten
  • 'After one year of hard work and dedication' drink/talk/celebration
 • 1 jaar lang kan u steeds terecht bij uw persoonlijke coach:
  • Heeft u vragen over uw trainingsprogramma? Andere specifieke vragen? U stuurt een e-mail en uw persoonlijke coach, het SportMed Team heeft als doel om binnen 48 uur te reageren op uw vraag.
Maak gebruik van deze kans om met professionele begeleiding uw persoonlijke doelen te bereiken. Starten met bewegen of meer efficiŽntie halen uit uw bestaande trainingen... schrijf dan nu in!

U kan hier inschrijven voor het eerste SportMed Test- en Coachmoment, uw eerste persoonlijk contact met uw SportMed Coach. Maak de keuze tussen fiets- of looptest en kies vervolgens dag en uur.
200 personen kunnen genieten van 1 jaar begeleiding van het SportMed team voor slechts €159,- (normale prijs €445,-). Met uw deelname steunt u tevens ook team 'Gryp die dag!', €25,- van de deelnameprijs gaat namelijk integraal naar Kom op tegen Kanker.
 
Team 'Gryp die dag!' zijn actieve leden van SportMed Private Fitness Amigos die de 100 km voor Kom op tegen Kanker lopen. Met vier lopers lopen wij samen 100 km ten voordele van de strijd tegen kanker. Om geld in te zamelen organiseren zij verschillende activiteiten ten voordele van Kom op tegen Kanker. Het ingezamelde geld zal gebruikt worden voor biomedisch kankeronderzoek met als doel de behandeling en de levenskwaliteit van kankerpatiŽnten te verbeteren en hun overlevingskansen te vergroten.
 

Wees er snel bij want het aantal inschrijvingen is gelimiteerd!
 
Hopelijk tot binnenkort!
Het SportMed Team

Inschrijven

Thomas More (Campus Blairon - Turnhout) Thomas More (Campus Blairon - Turnhout)
Het Thomas More Sportlab is gelegen op de Campus Blairon - Turnhout en is ingericht om studenten te (laten) testen, trainen en begeleiden. Trainings- en bewegingsadvies wordt op maat ontwikkeld voor verschillende doelgroepen.  Zowel docenten als studenten zetten bewegingswetenschappen en -technologie om in de praktijk in het Sportlabo.  Dit doen ze met inzicht en met professionele communicatie- en coachingsvaardigheden. 
 

Inschrijven

SportMed SportMed

SportMed bouwt mee aan een wereld met actieve mensen die dankzij een gezonde(re), actieve levensstijl genieten van een hogere levenskwaliteit en een productiever en energieker leven.  

Inschrijven