Deelnemen.BE Deelnemen.BE Homepage Wie zijn wij? Diensten Informatie Contacteer ons Deelnemen.BE
Gebruiker
Paswoord
 
Deelnemen.BE Deelnemen is (veelal) belangrijker dan winnen Inschrijven
Lacoste Shoes Saletory burch flatsNike Dunk Highchristian louboutin pumpstory burch bagsCheap Air max shoesnike air max 2010air force 1christian louboutin uktory burch shoeslebron shoesLacoste Shoes 2010
Deelnemen.BE

Hoe inschrijven?

Inschrijven voor een gezondheidstest, fitheidstest, conditietest is zeer eenvoudig.

  1. Kies de organisatie uit die u heeft doorverwezen naar deze website (deelnemen.be)
  2. Klik op de button “inschrijven”
  3. Kes daarna een testdag / locatie
  4. Volg verder de eenvoudige inschrijfmodule.

U ontvangt van Deelnemen.be een e-mail ter bevestiging indien u correct bent ingeschreven.

SportMed SportMed

SportMed bouwt mee aan een wereld met actieve mensen die dankzij een gezonde(re), actieve levensstijl genieten van een hogere levenskwaliteit en een productiever en energieker leven.  Aarzel niet contact op te nemen per kerende of op luk@sportmed.be. 

Inschrijven

Sport Vlaanderen Sport Vlaanderen

Zoveel mogelijk mensen op regelmatige tijdstippen aan het sporten krijgen, en het liefst hun leven lang, ... dat is de missie van Sport Vlaanderen. Dat is geen gemakkelijke opdracht maar met de jarenlange ervaring en expertise gaat Sport Vlaanderen er 110 procent voor.  Via deze site kan je inschrijven voor enkele van de vele initiatieven die door Sport Vlaanderen worden opgezet.  

Inschrijven

FITTlab - Thomas More (Turnhout) FITTlab - Thomas More (Turnhout)

FITTlab is een innoverend test-, screenings- en analysecentrum verbonden aan de Thomas More hogeschool. FITTlab biedt excellent professioneel advies over (fysieke - mentale) fitheid en gezondheid. Onze dienstverlening én praktijkgerichte onderzoeken staan ten dienste van individuele klanten, (sport)clubs, organisaties en bedrijven.

FITTlab gelooft in testen, trainen en coachen op maat van de klant als middel voor persoonlijke ontwikkeling, gezondheidsbevordering én betere prestatieverbetering.

FITT staat voor het optimaliseren van de 4 belangrijkste trainingsvariabelen nl.:Frequentie, Intensiteit, Tijd en Type training.


 

  

Inschrijven