Deelnemen.BE Deelnemen.BE Homepage Wie zijn wij? Diensten Informatie Contacteer ons Deelnemen.BE
Gebruiker
Paswoord
 
Deelnemen.BE Deelnemen is (veelal) belangrijker dan winnen Inschrijven
Lacoste Shoes Saletory burch flatsNike Dunk Highchristian louboutin pumpstory burch bagsCheap Air max shoesnike air max 2010air force 1christian louboutin uktory burch shoeslebron shoesLacoste Shoes 2010
Deelnemen.BE

Hoe inschrijven?

Inschrijven voor een gezondheidstest, fitheidstest, conditietest is zeer eenvoudig.

  1. Kies de organisatie uit die u heeft doorverwezen naar deze website (deelnemen.be)
  2. Klik op de button “inschrijven”
  3. Kes daarna een testdag / locatie
  4. Volg verder de eenvoudige inschrijfmodule.

U ontvangt van Deelnemen.be een e-mail ter bevestiging indien u correct bent ingeschreven.

SportMed Benelux bvba SportMed Benelux bvba
MAKE BELGIUM FIT AGAIN!
Een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker.
 
Team 'Gryp die dag!' loopt op 22 maart 2020 de '100 km Run voor Kom op tegen Kanker'. Het is een uniek concept waarbij vier lopers samen 100 km lopen ten voordele van biomedisch kankeronderzoek. We wensen een mooi bedrag te verzamelen die we kunnen overhandigen op die dag. Omdat onze passie van ons team ligt in het FIT maken van andere mensen op verschillende fronten hebben we onze rode draad naar inzameling gevestigd op: MAKE BELGIUM FIT AGAIN!
 
Indien u voor dit event zal inschrijven zal er aan de hand van een intakegesprek, lichaamsmetingen en inspanningsproef aansluitend persoonlijk trainingsadvies worden verleend. Schrijf u in en maak van uw goede voornemens voor 2020 ook realiteit en dit in een professioneel omkadering.

Inschrijven

Thomas More (Campus Blairon - Turnhout) Thomas More (Campus Blairon - Turnhout)
Het Thomas More Skillslab Sport Center is gelegen op de Campus Blairon 851 - 2300 Turnhout en is ingericht om studenten, docenten en allumni te (laten) testen, trainen en begeleiden. Trainings- en bewegingsadvies wordt op maat ontwikkeld voor verschillende doelgroepen.  Zowel docenten, allumni als studenten zetten bewegingswetenschappen en -technologie om in de praktijk in het Skillslab Sport Center.  Dit doen ze met inzicht en met professionele communicatie- en coachingsvaardigheden. 
 

Inschrijven